Moi vaan!

Eilen meillä oli pienimmän kiiturimme kanssa agility-iltamat. Schumi alkoi jo menomatkalla kuikuilemaan siihen malliin, että tiesi mihin ollaan menossa. Maneesissa oli meitä ennen harjoittelemassa 3 hevosta ratsastajineen, joten näimme moiset otuksetkin ensimmäsitä kertaa todella läheltä. Muutama sekuntti niitä piti korvat pystyssä katsella, mutta sitten kun ne oli nähty, niin ei ne jaksaneet enää kiinnostaa;)

Alkuun otimme uuden esteen, pituushypyn. Se meni ok, vaikkakin välillä tahtoi pyrkiä hyppäämään hieman vinottain. Sitten treenailtiin A-estettä, jätin jo loppuvaiheessa namin alusta pois ja tämä este sujuu siis edelleenkin hienosti. Sitten toinen uusi este, rengas. Ajattelin, että se olisi voinut tuottaa hieman ongelmia, mutta toisin kävi, renkaasta pujahdettiin läpi vauhdilla:D Kerran tosin pyrki hyppäämään renkaan vierestä.
Sitten vielä lopuksi putki, nyt hieman pidempänä versiona. Ensimmäisellä kerralla hidasteli putkessa, toisella tuli jo hieman vauhdikkaammin. Putkesta pois tullessaan sillä on aina hieman hölmistynyt ilme, että mihkä se mamma oikein tuolla katos... :D Sitten vielä yhdistettiin lyhyt putki ja hyppy, se sujui enemmän kuin hyvin:) Koira siis toimii moitteettomasti, mutta ohjajaa töskää välillä ihan täysillä. Käsiliikkeitä pitäisi kontrolloida enemmän... :D

Treenien lopussa pari koiraa otti yhteen, toinen pääsi vapaaksi ja hyökkäsi salamana toisen kimppuun:/ Kamalan näköinen tilanne, muta ilmeisesti molemmat selvisivät säihkähdyksellä. Onneksi me ei oltu altavastaavina:( Vaikka harva koira Schumille edes ärisee tai murisee, kun tuo ei ikinä mitään vastaan sano, eikä toisaalta edes provosoi käyttäytymisellään.

Viikonloppua kaikille!

-Marika-