Moi!

Olen elokuun lomalla ja kylläpäs täytyy sanoa, että kerrankin säät ovat suosineet myös meikäläisen lomaa! Toivottavasti nämä hyvät lomakelit jatkuvat.Whippettien kanssa ollaan kuljettu vähän siellä sun täällä, marjassa ja uimassa. Molemmat polskii kuin vahnat tekijät, täytyy ottaa kuvia tässä joku kerta ja laittaa uintikuvia ihan näytille.

Sennan kanssa ollaan kuljettu juoksutreeneissä. Ollaan vedetty 280 metrin matkoja sekä lyhyempi spurtteja moottorivieheellä ja poitsu osaa tätä nykyä jo koppilähdönkin. Todella nopsaa se on nuo juoksuhommat oivaltanut ja oppinut. Ja viehettäkin tappaa jo ihan tosissaan ;)

Sitten näyttelyuutisiin. Mäntyharjulle 8.8. ilmoitin molemmat poitsut, kun siellä piti olla virolainen tuomari. Tulikin tuomarimuutos ja tuomaroimassa oli Markku Mähönen. Olisi pitänyt jättää menemättä, niin kuin aluksi vähän suunnittelinkin, mutta päätin kuitenkin käydä kokeilemassa. Päivä oli todella kuuma ja Senna varsinkin perässä vedettävää mallia.

Schumin arvostelu: Oikeat mittasuhteet, hyvä sukupuolileima. Oikeailmeinen pää, hyvä pigmentti, hyvin asettuneet korvat. Kaunis kaula, hyvä rinnan syvyys ja volyymi sekä etukulmaukset. Hieman jyrkkä lantio, riittävät takakulmaukset. Liikkeessä koiran taka-askel jää kokonaan rungon alle, eikä se saa riittävää taka-askeleen pituutta. Seistessä koira näyttää pystyvän parempaan. Miellyttävä käytös. AVO H.

Sennan arvostelu: Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan oikea. Saisi olla hieman tiiviimmässä kunnossa. Oikea kuonon ja kaulan linja mutta pää saisi olla kokonaisuutena pidempi. Hyvä kaula, ylälinja ja rintakehän syvyys. Hyvät etukulmaukset, voisivat olla takana voimakkaammat. Liikkeessä taka-askel saisi olla pidempi ja leveämpi. Esiintyminen voisi olla pirteämpää ja koira tiiviimmässä kunnossa. Näyttelykunto aslkee palkintosijaa. NUO H.

Sunnuntaina 9.8. oli vuorossa Turku ja Sennan kehä. Tuomaroimassa oli Iren Naarits Virosta. Arvostelu:

Erittäin maskuliininen uros, hieman leveä kallo. Hyvä niska, miellyttävä ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana. Hyvin kehittynyt rintakehä. Tarvitsee hieman enemmän ulottuvuutta ja draivia liikkeeseen. Vielä hieman pehmeä edestä katsottuna. NUK EH3

Tottahan se kyllä on, että Sennu on tuosta kyljistä vielä pehmonen. Jännä vaikka sitä kuinka yrittää liikuttaa, niin sen pakarat vaan kasvaa... Tai kaippa mä ruokin sitä sit liikaa :D No täytyy laittaa se kuntokuurille nyt.

Hugen jalka on parantunut ihan mukavasti, ensi viikolla mennään fysioterapeutille ensimmäistä kertaa!

Elokuun jatkoja kaikille!

-Marika-