Moi!

Jopas se aika vieriii... Syksy alkaa olla jo pitkällä, kohta käännytään kohti talvea. Toisaalta alkaa jo hieman odottamaankin lunta tämän pimeän syksyn keskelle.

Meidän rintamalle ei itse asiassa kummoisempia kuulu... Ollaan pidetty nyt taukoa harrastuksista ja näyttelyistä, keskitytty vain kunnon kohottamiseen ;) Juoksutreenit jäivät meidän osalta tauolle jo syyskuun loppussa, viimeisissä treeneissä vedettiin sennan kanssa 350 m. Tai siis Senna veti, minä en :D Juoksussa ei mitään ongelmia, ja jos suunnitelmat menevät putkeen, niin ensi kesänä sitten maastojuoksuihin kisaamaan. Kilpakirjat laitetaan vetämään. Marraskuun lopulla suuntaamme seuraaviin näyttelyihin Jyväskylään.

Hugon jalka alkaa olla ok. Hugo on kulkenut jo lenkeillä mukana, vielä tosin remmissä, mutta kestää jo hyvin 1h lenkkejäkin. Pikkasen on alkanut jo lihastakin kertymään tuohon leikattuun jalkaan. Kaiken kaikkiaan aika vetreä ukkeli tuo on :) Täytyykin melkein ottaa tuossa kuvia, niin voi laittaa niitä tännekin näytille.

Tässäpä vielä syksyiset kuvat Sennusta ja Sumpista:

 

 

Marika