Vihdoin ja viimein pääsen rustailemaan vähän väliaikatietoja :P Muutto sujui hyvin, vaikkakin siinä mylläkässä hajosi tietokone ja sen takia päivitykset ovat jääneet. Vieläkin tuo oma kone on "raatona" mutta onneksi saatiin tämmöttinen "väliaikainen" kone käyttöön. Pääsee siis ainakin tänne blogiin päivittelemään jos ei muuta :D

Saatiin tosiaan muutettua yhden viikonlopun aikana ja saatiin siinä ajassa vielä kämppäkin suht asuttavaan kuntoon. Koirat oli pahimman hässäkän ajan hoidossa anoppilassa. Eipä nuo juurikaan tainneet edes huomata, että kämppä on vaihtunut. Schumi kävi ensi töikseen kiertämässä kaikki huoneet lävitse ja sitten se olikin jo köllimässä sohvalla :D Hugo tuntui olevan aluksi vaan "kyläilemässä" (siis omasta mielestään) ja oli kovasti lähdössä hoitoporukan mukana pois :D Nopeasti sekin kuitenkin kotiutui. Mutta kovasti ollaan koko porukka tykätty tässä asua. On omaa pihaa ja rauhallinen asuinympäristö. Koiria on helppo käyttää tuossa lähipellolla vähän juoksemassa ja pääseepä siitä ihan tuonne joelle asti. Ja mikä ihaninta - se oma SAUNA :) Ekalla viikolla tulikin saunottua melkein joka ilta... (nimimerkillä ensimmäistä sähkölaskua odotellessa...)

Schumin kanssa ollaan kuljettu agilityssä. Tai itse asiassa se ohjattu jatkoryhmä loppui harmiksemme reilu viikko sitten :(  Toivon mukaan pääsemme kuitenkin starttaamaan Kalajoella jatkoryhmä 2- kurssin mukana. Sen lisäksi toki omat treenit jatkuvat... lauantainakin oltiin vapaissa treeneissä tahkoamassa esteitä ja pienoista rataviritelmää :) Ihan mukavasti sujuu, vaikkakin otettiin hieman "takapakkia" keinulla ja puomilla. Schumi nimittäin on jostain kumman syystä keksinyt, ettei mene puomille ja keinulle mun oikealla puolella, mutta vasemmalla puolella esteet sujuu tavalliseen malliin. Eli keinu menee jo ilman apuohjaajaa ja puomihan on ollut se lempiesteitä, niin nyt sitten näin. Ohjaajat kyllä meinas, että niiden omat koiratkin on välillä saaneet tämmösiä ihme "aivoituksia", tiedä sitten... Pitää vaan reenata ne kuntoon.

Kuviakin ois kamera pullollaan, kunhan vaan sais koneen kuntoon, että pääsisi siirtelemään. Laittelen sitten kuvia tästä kämpästäkin ja tietty koirista :)

Sateisin toukokuisin terveisin; Marika ja koissut