Moi !

Tässä on vähän kiirusta pidellyt opiskelurintamalla, joten kuulumisten kirjoittelu on aina vaan venynyt ja venynyt. Mutta nyt siis jotain;)

Tässä on nyt muutamana päivänä ollut semmosia parinkymmenen asteen pakkaspäiviä ja koirien kanssa ollaan tehty lyhennettyjä lenkkejä. Schumilla alkaa niin helposti palella tassuja ja eipä tuo Hugokaan tykkää hirveillä pakkasilla pahemmin ulkoilla. Pitäis Schumille vielä joku haalarikin teettää/ostaa, niin ois sitten sellanenkin kylmimpien ilmojen varalle.

Schumin kanssa on nyt pakostikin nämä agilitytreenit jääneet vähemmälle. Tuossa parisen viikkoa sitten oltiin viimeksi treenailemassa hyppy + putki + muuri -yhdistelmää ja erittäin hyvin sujui ottaen huomioon se, että hallin toisessa päässä treenaili Sumpin "flikkafrendi" Daimi :D Jännä kyllä, miten tuo Daimin läsnäolo vaikuttaa. Tavallisesti tuo ei ole ottanut juurikaan häiriötä toisista koirista, kun ollaan agilityä treenailtu. Mutta Daimia piti napittaa ja tsekkailla, että millasta rataa se kiertää :D

Mätsärissäkin käytiin viikonloppuna "pyörähtään" (tosiaan venttailtiin kehän alkamista kolmisen tuntia!). Mutta koska paikkana oli maneesi ja pakkasta oli kuitenkin jonkin verran, niin ei puhettakaan, että Schumia olisi saanut kunnolla esiintymään. Muutoin kyllä käyttäytyi esimerkillisesti, antoi tuomarin vilkaista hampaat ja oli muutenkin semmonen "pusuttelija" :D

Teimme tuossa pienellä porukalla NEU-tilauksenkin, joten poitsut pääsevät jo viikonloppuna NEUn makuun. Jos tuo Schumikin vaan siitä tykkää (mitä kyllä veikkaan), niin tarkoitus olisi alkaa syöttämään sekä nappulaa että neuta.

Monenlaista suunnitelmaa on muuten tälle vuodelle, ensimmäinen "muutos" tapahtunee tässä kevättalven aikana! Näistä enempi sitten kun ovat ajankohtaisia ja "varmistuneet" :P Pidetään teitä siis vielä jännityksessä!

Pakkasterveisin: Marika ja dogit