Onpahan aikaa taas kulunut viimeisestä, kunnollisesta kirjoituksesta.  Mutta eikös hiljaiselo olekin merkki yleensä siitä, että kaikki menee hyvin...? :D Elämä rullailee omalla painollaan, työ on vienyt nyt sikapaljon aikaa ja jaksamista. Välillä tulee ihan huono omatunto, kun ei kerkeä harrastelemaan koirien kanssa mitään extraa.. Lenkkeilyä ja tottista aina vaan..  Haaveilen kyllä, että tässä vielä loppuvuodesta mennään ainakin Sennan kanssa kursseille, saas nähdä miten suunnitelmien käy :)

Ihanaa, kun syksy on vihdoin tullut! Mies aina jaksaa ihmetellä, miten voin ylipäänsä tykätä syksystä... heh! Mikäs sen ihanampaa, kuin värikkäät lehdet ja raikas, kirpeä ilma. Ja on ihanaa olla koirien kanssa metsässä, kun ei tarvii enää huitoa ympäriltään kaiken maailman kärpäsiä ja itikoita. Vielä kun tuo maa jäätyisi, niin AVOT! Ei enää tassupyykkiä.

Käytiin tänään pyörähtämässä Sumpin ja Sennun kanssa näytelmissä, epävirallisessa whippet-tapahtumassa. Koiria oli kaiken kaikkiaan yli 100. Ihan älytön määrä ja vain yksi tuomari. On siinä ollut tuomarilla puuhaa.  Sennaa en saanut kunnolla esiintymään. Venkoili, nuuskutteli maata. No, olihan tämä toki meidän eka sisänäyttely ja ihan hyvä treeni harjoittelun kannalta. Mukava kokemus sentään.

Sennan arvostelu:
" Melko iso poika, jolla kiva pää. Tarvitsee enemmän alaleukaa. Hyvä niska. Kiva etulinja, hyvä ylälinja. Tarvitsee lisää rinnan syvyyttä. Voisi olla vähän enemmän takakulmauksia. Liikkuu yhä hieman kuin pentu.  Kiva luonne. "

Olin vähän yllättynyt tuosta aloituksesta; iso poika...  Omaan silmään nimittäin Senna näyttää pieneltä, tai no, ainakin sumppiin verrattuna. Tiedä sitten.

Schumin arvostelu:
"Kiva koira, joka näyttää tykkäävän ruuasta. Hyvä pää. Niska voisi olla hiukan pidempi. Erittäin hyvä rinta. Etulinja melko suora. Lantio on hieman jyrkkä(?). Takakulmaukset ok. Liikkuu todella innokkaasti mutta askeleeseen kaipaisi lisää pituutta. Ihana luonne!"

Putosin tuolilta, kun luin ekan lauseen. Nauratti niin paljon. Sumppihan on ollut välillä todella nirso ruualle. Mutta nyt siis vissiin liikutaan enemmän ja syödään terveellisemmin :D

Tässäpä jokunen syyskuva:

"No mihin se Huugo läks...?"
1958180.jpg

"heiiii, me taidettiin löytää aarteita... Älä vaan mamma tuu kattoon. " (toim.huom. lue: peuran kakkaa)

1958177.jpg

Ai vitsi se on komee!
1958175.jpg

"Venkula syysmettässä. "
1958182.jpg

1958187.jpg

Hugen sivuprofiilia:

1958184.jpg

Kirpeitä syysilmoja ja ulkoilu-intoa!

-Marika, hugo-boss & 2*ässää-