Morjensta!

Onpas jälleen aikaa vierähtänyt sitten viime kirjoituksen. Vielä olisi edessä viikon työrutistus ja sitten pääsisi vähän lomailemaan. Ihanaa :) Jouluakin odotellaan jo kovasti, eipä siihen enää montaa yötä olekkaan.

Marraskuussa meillä oli "nenäpunkki- / kennelyskä -epidemia". Whippeteillä oli vain niiskutusta, mutta Hugolla oli ihan kuivan kuuloista yskää ja köhimistä. Eläinlääkärissä määräsivät kuitenkin loppupeleissä nenäpunkkilääkkeet. Arvoitukseksi jäi, kumpaa koirat sitten viime kädessä sairastivat.  Mutta pääasia, että nyt ollaan oltu terveinä. :)

Senna, meidän totaalinen riiviömme, järjesti tuossa jokin aika sitten vähän jännitystä mamman elämään, kun varasti kassista ibumax-lääkepakkauksen. Ihmettelin, että missä se koira oikein on, kun missään ei näy eikä kuulu. Selvisihän se sitten, askarteli nimittäin lääkepakkauksen kanssa ja laskujeni mukaan oli vetäissyt naamariinsa muutaman tabletin pakkauksesta. Eikun oksettamaan koiraa ja soittamaan eläinlääkärille. Eläinlääkärissäkin olivat vähän ihmeissään, kun selittelin asiaan ja joutuivat selvittelemään asiaa myrkytystietokeskuksesta saakka. Hiilitablettti-kuurille Sennu sitten vielä oksennuttamisen jälkeen joutui. Eli säikähdyksellä selvittiin, mutta kylläpä sydän pamppaili vielä pitkän aikaa tapahtuman jälkeen!

Sennan kanssa ollaan kierretty näytelmissä, Jyväskylän KV:ssä sekä nyt viime viikonloppuna Helsingin voittajanäyttelyssä. Kummastakin näytelmästä on saanut tasaista EH:ta, on ollut junnuluokassa aina nuorimpia ja uskon tämän vaikuttavan jonnin verran vielä arvosteluun. Onhan Sennassa vielä aika paljon pentumaisia piirteitä. Muutenkin tuntuu, että Senna on vähän hitaammin kehittyvää sorttia kuin Schumi. Mutta hiljaa hyvä tulee - toivottavasti ainakin!

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Marika & poppoo