On ollut jännää huomata, miten näiden wipukoiden luonteet voivat olla täysin toistensa ääripäitä. Schumihan on ollut aina varsin "helppo" tapaus. Siis se on ollut helppo kouluttaa ja se on aina ollut varsin kuuliainen. Hienohelmahan se on myös, kiertää mm. vesilätäköt ja sateella se ei haluaisi ulkoilla lainkaan. Schumi on myös varsin pehmeähkö luonteeltaan.

Senna taas on jotain aivan muuta. Rämäpää. Se hyppii miltei tasajalkaa kaikissa vesilätäköissä ja kahlaa lenkillä kaikissa mahdollisissa vesi (ja kura-) ojissa. Joka lenkin jälkeen sitä saa pyyhkiä, jotta sen voi viedä sisälle. Senna rrrakastaa olla ulkona. Se touhustelee meidän takapihalla ja vain makoilee murakossa. Sisällä on sen mielestä tylsää. Siellä voi käydä vain nukkumassa. Kaikessa se on aina mukana sata lasissa. Senna ei ole huomaamaton, siitä se kyllä pitää huolen. Senna muistuttaa itse asiassa pelottavan paljon Hugon pentuajoista. Näillä kahdella tuntuu muutenkin olevan vähän samantyyliset, rajuhkot leikit. Mutta tykkään kyllä Sennuskan luonteesta todella paljon, on ihanaa, että sillä on luonteessa pippuria!

Mutta on sentäs meidän wipukoissa jotain samaakin. Halu olla lähellä, "iholla" ja nukkua kassassa. Ja molemmat tykkää saunoa! Eilen kun olin laittamassa saunaa päälle, niin molemmat wipukat vilahtivat ohitseni ylimmälle lauteelle. Ja pitihän ne sitten saunomaan ottaa, kun se sauna vihdoin oli lämmin ;D

""Korvakoira:""

1906776.jpg

1906770.jpg

1906768.jpg

Ja vielä loppuun yksi kuva sieltä Iittalan match showsta, kuvaajana A.Pietilä.

1906786.jpg

-Marika-