Heips,

Oho, onpas aikaa taas vierähtänyt, kun viimeksi olen kirjoittanut.  Ei sentäs aivan kerinnyt tämä heinäkuu loppua, että kerkeän vielä tällekin kuulle kuulumiset rustailla :D Ilmat ovat olleet tosi vaihtelevat, välillä sataa ja välillä taas paistaa. Mulla alkais vajaan viikon päästä loma, joten täytyy toivoa, että silloin viimeistään pukkais aurinkoiset ilmat. Tietokone on nyt vihdoin ja viimein kunnossa! Eihän tuohon mennytkään kuin melkein puoli vuotta... Vielä kun sais hommattua kaikki tarvittavat ohjelmat, että päivittäminenkin onnistuisi ;)


Koiratkin ovat nauttineet lämpimistä ilmoista. Hugo tykkää "patsastella" takapihalla ja seurata josko meidän pihalla liikkuisi muitakin. Schumi taas tutkailee maailman menoa muulla tavoin; tutkii ruohikkoa, haistelee ilmaa ja on tavattomat kiinnostunut perhosista. Harrastamiset on tässä kuussa jääneet aika minimiin, Hugon kanssa tottista ja Schumin kanssa agilityä, siinäpä se oikeastaan onkin. Niin ja toki joka päiväiset pelto- tai metsälenkit kuuluvat ohjelmaan.

Schumin kanssa pääsimme Kalajoelle "jatkojatkoryhmään" :D Eli treenit jatkuvat muistaakseni vielä koko elokuun ajan. Eilen otimme treeneissä eteenmenoa. Välillä jätti esteitä välistä, oli vissiin niin kiirus makupalan luokse, mutta varsin hyvin kuitenkin oivalsi mitä haettiin. Tätä eteenmenoa ei olekaan tullut harjoiteltua taas pitkään aikaan,,, pitäis aina välillä palautella mieleen. Ilma oli tosi lämmin ja jopa Schumista huomasi, että nyt on tosi kuuma. Joten oleskeltiin aika paljon omien vuorojen välissä varjossa, mitä nyt välillä käytiin treenaileen keppejä.

Tämmöttistä tällä kertaa. Mukavaa kesän jatkoa kaikille tasapuolisesti!!

Marika