Heipsan!

Täällä on kevät jo täydessä vauhdissa, lumesta ei ole ollut enää kuukauteen tietoakaan, nurmikot vihertää ja puissa on silmuja. Tänään on lämmintä ollut 16 astetta.  Tuntuu ihan kesämaalta, kun soittelee tuonne Pohjois-Pohjanmaalle, missä on vielä lunta... :D

Työt on alkaneet rullaamaan hyvin, talon kanssa on tosin vielä paljon hommaa! Joka paikka on vielä kuin pommin jäljiltä, tavarat sikin sokin ja osa vielä paffilaatikoissa :D Hiljaa hyvä tulee, heh! Kesäksi ois sitten tiedossa pihan laittoa ja talon maalausta. Nyt kun tässä on saanut pahimmat alkuhässät suurin piitrtein tehtyä, niin on kerinny jo vähän katteleen tuota koiraharrastus-puoltakin... Kesällä jos pääsis sumpin kanssa koklaileen ainaski tuota juoksupuolta! :) Ja kesäksi on myös näyttelyitä tiedossa, nyt kun asuu täällä vähän parempien näyttelyapajien parissa ;)

Mutta kaikkein kiinnostavin asia lienee se, että meille on kuin onkin tuloillaan oma pieni Ceasar-poika Liettuasta! Hän on rodultaan ... tadaa... mikäs muu kuin whippet ja väritykseltään musta-valkoinen. Aivan ihanan näköinen poika ja kasvattajan sanojen mukaan aivan ihana pakkaus myös luonteeltaan. Ceasar muuttaa meille viimeistään kesäkuun alkupuolella. En vaan millään jaksain odottaa, että saan tuon ihanan pojun itelleni!

Tässäpä vielä vähän esimakua tulevasta:

1503969.jpg
-Ceasar 5 viikkoa-

1503978.jpg
-7 viikkoa-

1503966.jpg

Kukapa voisi tällaista vastustaa... :)

Kevätterkuin; Marika & Co.