Moro,

Ja talvinen tervehdys! Tännekin pohjanmaan lakeuksille saapui vihdoin kunnon talvi. Lunta on jo ihan kiitettävästi ja tänään on ensimmäistä kertaa pakkasta yli 10 astetta! Loppuipahan vihdoin ja viimein se ainainen "raparalli" ja lattioiden pyyhkiminen ;D

Mulla on vissiin jääny toissakertainen agility-kertammekin kertomatta.. miten tämmönen unohdus on päässy sattumaan?! :D No siis, ensin lyhyt kertomus siitä... Rata oli vaativa, todella kinkkinen. Koostui vaikka minkämoisesta kommervenkistä :D Oli A:ta, puomia, 2 * putki, ja hyppyjä ja mitähän muuta... Pilkoin rataa pienempiin osiin ja ihan kivastihan se meni. Toisella kerralla tosin huonommin kuin ekalla :D Mutta A-este onnistui kaikilla kerroilla, samoin puomi. Musta putki on edelleen Sumpille mörkö, ihan lyhyenä ja suorana se menee, mutta kiemuralla ei. Hassua sinällään, sillä pussi menee...Ja normaali putkeen se menee heittämällä! No, harjoittelulla vissiin tämäkin saadaan onnistumaan.

Eilen olikin sitten meidän osaltamme viimeiset agility-treenit tälle kaudelle. Onneksi ei ollut pakkasta kuin muutama aste... Rata oli mukava ja sopivan haastellinen meillekin:

2 hyppyä + kepit + A-este+ hyppy + putki + hyppy + pussi + 2 hyppyä.

Tuossa välissä ois ollut lisäksi myös se musta putki mutta me skipattiin se ihan suosiolla :D Kokeilin ekaa kertaa muuten keppejä koira vapaana (aiemmin ollaan otettu vielä hihnalla) ja voi vitsit miten upeesti meni! Tämä on siis nyt sisäistetty - vihdoin! :)

Muutoin rata meni varsin mukavasti, Putkeen heittämällä, pussi läpi ja hypyt onnistui. Mitä nyt A-este (Sumpin yksi "vahvimmista esteistä") jostain syystä tökki. Lopuksi otettiin A:ta vielä hieman loivempana ja saatiin onnistunut suoritus loppuun! Mutta kaiken kaikkiaan mukava lopetus meijän treenikaudelle! Nyt pidämme ainakin talven taukoa agilitystä ja katsotaan sitten ensi kesänä, että missä päin maailmaa meidän seuraava treenipaikka mahdollisesti onpi. ;)

Mutta nyt syömään tälle päivälle!

Palataan!

Marika