Jahas, ulkona satelee vaihteeksi räntää. Vaihtelevia olleet nämä ilmat, välillä paistelee jo aurinko täydeltä terältä ja välillä taas sataa kamalan isoja räntäpalloja... Mutta jospa se kesän joskus tekisi.

Muuttoa odotellaan jo kovasti. "Vanhoja" kamoja ois tarkoitus viedä kirppikselle myyntiin ja samalla jos pääsis eroon myös tuosta kaikesta turhasta roinasta, niin ois helpompaa tuo muuttaminen. Kummasti sitä roinaa vaan kertyy nurkkiin... Teetin kumpaisenkin koiran kuvasta muuten taulut, tai siis vielä on kuvat kehitteillä ja sitten pitäisi vielä sopivat kehykset löytää. Laittelen sitten kuvat niistäkin, jahka ovat valmiit :) Toivottavasti niistä tulis hienot! :P

Hugon kanssa ollaan treenailtu tottista ja kunhan noi pellot ja metsät vähän vielä kuivaisivat, niin päästäis jäljelle. Mutta näin talvella on tyytyminen vain tottisteluun. Uusina liikkeinä olen nyt ottanut eteen menon sekä luoksetulossa pysäytyksen. Tai tuota viimeksi mainittua ollaan joskus jossain ryhmäohjauksessa otettukin, mutta nyt ei pitkään aikaan. Välillä kiva verestellä muistoja ;)

Schumin kanssa olimma taas eilen agilityssä. Pujottelu sujuu (vielä siis apunaruja hyödyntäen) nyt  erinomaisesti vasemmalta puolelta ohjaten, mutta oikealta puolelta tahtoo vielä hyppiä narujen yli... Schumille tuntuu muutenkin olevan tuo minun oikealla puolella työskentely vaikeampaa kuin vasemmalla. Mutta eiköhän tämä tästä treenaamalla hoidu. Sitten otettiin hyppyjä, eli kolme hyppyä rinnakkain ja koira piti saada aina hyppytelineiden välistä takaisin luokse ja sitten taas uusi hyppy pois päin ohjaajasta. Tämä sujui jo ekalla kerralla hyvin ja saimme kiitosta siitä, miten hyvin Schumi seuraa minun ohjauksiani. Sitten vielä lopuski kahden esteen välillä valssaamista ja ohjaaja oli taas päästään pyörällä :D No, viimeisellä kerralla onnistui ohjaajallakin niin saatiin lopettaa hyväksyttyyn suoritukseen :D Miten noi valssaamiset on mulle niin kamalan vaikeita?!

Mukavaa maaliskuun jatkoa kaikille!!

Marika