Pitkä talvi takana ja yhtäkkiä kevät on saapunut! Mukava, kun aurinko jo lämmittää ja lumet on hävinneet yhdessä hujauksessa. Itsekin alkaa pikku hiljaa heräilemään talvihorroksesta ja aika suunnata katse tulevaan kesään.

Turo on sairastellut kolmisen viikkoa korviaan, molemmista korvista löytyi hiivaa ja nyt siis korvalääkekuuri päällä. Nyt jo tosin huomaa, että korvat alkavat olla jo miltei terveet, ei enää ravistele niin paljon saatikka rappaile korviaan. Kolme viikkoa ollaan oltu sitä myöten treenauskiellossa (juuri kun saatin treenikausi avattua talven jäljiltä, niin uudestaan tauolle!).. Parempi niin, ettei tule Turo-raasulle mitään traumoja tottistelusta kipeillä korvilla. Tänään tosin tein jo kevään ekan jäljen lenkin yhteydessä ja hyvin se ajaa. Tämän kesän tavoitteena keppien opettelu :)

Sennan pennut kasvavat hyvin ja tasaisesti, täytyy ipanoita käydä katsomassa, ennen kuin lentävät omiin koteihinsa. Kesälle muutama näytttelysuunnitelma sekä Sennan jälkeläisten treffausta tiedossa myös! :) Tämän kesän suunnitelmina käydä Sennan kanssa luonnetestissä sekä uusintamittauttaa Senna!!!

Pari Sennan lapsukaista on käynyt virallisessa mittauksessa:

Jagodas Je Vous Aime "ROSA" 45,3cm

Jagodas Kukha Kephi "LYYTI" 47.8cm

Lisäksi Jagodas Kuuthamo Ukho "Upi" käynyt virallisessa silmätutkimuksessa sekä sydänkuuntelussa. Molemmat terveet!

Upeaa! :)

Aurinkoista kevään jatkoa!!