Täällä on ollu niin ihanan lämpöiset kelit, ettei ole pahemmin tietokoneen ääressä tullut oltua (mitä nyt ne "pakolliset" sähköpostit on pitänyt käydä tietty lukemassa ;D ). Viikonloppu menikin taloa maalatessa hieman isommalla porukalla. Vielä on maalaus hieman kesken, mutta ei onneksi paljoa. Sitten onkin enää pihanlaitto semmonen suurempi urakka, joka on edessä :)

Koirien kanssa ollaan tehty pitkiä lenkkejä tuolla uudessa lenkkimaastossa. Aika menee ihan siivillä, kun kiertelee uusia polkuja ja metsäteitä pitkin. Eilen taas iltalenkillä vastaan tuli valkohäntäpeura. Onneksi kerkesin napata Hugon kiinni, ennen kuin se sitä bongasi, sen reaktioista kun ei aina voi olla niin 100%:n varma. Schumi nyt onneksi uskookin, kun sanoo, ettei saa mennä ;D Mutta hauskan näköisiä otuksia ne kyllä on, peurat meinaan, isot pystyt korvat ja isot tummat silmät, voisin ottaa takapihan asukiksi yhden semmosen!! :D

Meillä tahtoo toi kamera vedellä ilmeisesti viimeisiään, kun siitä on aina muka virta lopussa, vaikka ois uudet akut sisällä. Joten sen takia ei kovin paljoa ole tullut kuvia nyt napsittuakaan... Pitää kyllä kesäksi ostaa uusi kamera, kun saapuu se mister. Ceekin ;)

Mutta tässä jokunen kuva meijän poijjiista... ekassa kuvassa ollaan menossa lenkille ;)

1593804.jpg

Schumi, "Snappi":

1593807.jpg

Ja tässä näyttää, niin kuin Hugo ois heitetty jälkikäteen tohon kuvaan ;) Mutta kyllä se siinä ihan törötti kuvaushetkelläkin:

1593809.jpg

Vauhti päällä:

1593811.jpg

Schumin kanssa ollaankin menossa viikonloppuna Mustialaan whippettien open show:hun sekä erikoisnäyttelyyn. Eli kuulumiset viikonlopulta on sitten tulossa viimeistään alkuviikon aikana. Ja saadaanpa jätkälle viikonlopun aikana virallinen mittaustuloksin! Tietää sitten, että minkä korkunen se ihan virallisesti mahtaa olla. Meitsi odottaa viikonloppua jo ihan innolla, tai no, oon odottanut jo muutaman kuukauden itse asiassa. Ja nyt se on jo noin lähellä, JEE !!

Ceasar From Lithuania saapuu meille tässä parin viikon sisään. Mä en vaan millään malttais enää odottaa ja tuntuu tää aika vaan matelevan... Mutta sitten on tiedossa oikea kuvapläjäys Ceasarista, saapumis- kuulumisten kera tietenkin! Täytyy vaan toivoa, että kaikki menee niin kuin pitääkin ja että koirat ottais sen hyvin vastaan jne... AAPUUVAA!!

Ceestä vielä pari kuvaa, joita kasvattaja lähetteli:

1593796.jpg

1593794.jpg


Kesäterveisin, Marika & Co.