Eilen oli taas agilitytreenien aika.  Viime kertaan verrattuna kuin eri koira, tällä kertaa toimi kuin ajatus :)

Lyhyehkö rata, HYPPY + HYPPY+ U-MALLINEN PUTKI + HYPPY + (VALSSI) + HYPPY. Ja koira toimi. Meni putkeen kummallakin kertaa heittämällä eli ei tarvinut mennä putken suulle saakka. Kaksi kertaa rata läpi ja vielä yhden kerran putkesta alkaen kun ohjaajalla meni valssitanssi-kuviot hieman sekasten ekalla kertaa. Välillä käytiin treenaileen myös keppejä apukujien kera. Nämä alkaa mennä kuin vettä valaen. Millonkahan uskaltais kokeilla ilman apunaruja???

Lopuksi vielä vauhtirata eli suoraa rataa, jossa HYPPY + HYPPY + SUORA PUTKI+ HYPPY + HYPPY. Schumi lähti kuin tykin suusta ja revitti täysillä. Putken jälkeen tosin oli sitä mieltä että missä palkka, mutta hyppäsi silti kaksi viimeistä estettä käytyään tarkastaan mun käden.

Olen pistänyt merkille, että schumi on äärettömän ohjaajaherkkä koira, eli jos itellä on yhtään ajatukset muualla tai "vetämätön"olo, niin koira ei toimi. Eilen oli itellä tosi hyvä fiilis koko treenien ajan ja se heijastui myös koiraan. Toisaalta myöskään schumi ei kestä liian montaa toistoa vaan sen mielenkiinto lopahtaa aika nopsaan. Pari-kolme kertaa on peräkkäisissä toistoissa maksimi.

Vielä tuli muuten mieleen, että lauantaisesta arkitottistelu - päivästä oli hyötyä. Schumi nimittäin haki kontaktia koko treenien ajan, tyrkytti itseään myös omaehtoisesti sivulle :O Otin myös huvikseen paikalla olo harjoituksia aina omaa vuoroa odotellessa, hyvää treeniä mahdollisten tulevien (ensi kesän ) toko - juttujen varalle!

Jeah, nyt koirien kanssa peltolenkille!!

Kuupojengi