Moi!

Jos pitkästä aikaa kirjoittelis jotain tännekin. Meillä elämä alkaa jo täällä tasaantumaan. Turo on tullut osaksi laumaa ja elämä alkaa rullailemaan jo omalla painollaan. Täytyy sanoa, että ihailtavan hyvin tuo pikkumies on kotiutunut; ei ikävöinyt lainkaan ja ruoka maittoi jo heti ensimmäisestä illasta lähtien. Alkaa olla jo melkein sisäsiisti, osaa pyytää ulos mutta tekee sen vielä niin huomaamattomasti, että välillä vielä vahinkoja sisälle sattuu. Ja ilopissat tulee aina, kun jompikumpi meistä tulee kotiin. Mutta sanoisin, että aikas hyvin 10-viikkoiselle pennulle ;)

Ulkomaailmaan ollaan tutustuttu urakalla. Takapihalla Turo tykkää touhuilla jo melko pitkiäkin aikoja itsekseen tai jomman kumman hippetin kanssa. Ensimmäinen viikko olikin tuskaa, kun pakkasta oli koko ajan semmoset -20 astetta. Silloin tehtiin ihan pienen pieniä pyrähdyksia pihalle, suunnilleen pissille ja heti takaisin. Nyt on onneksi nuo hirmuiset pakkaset laskeneet ja nyt tuohon meidän takapihalle aurinko oikein porottaa. Remmissä osaa jo kulkea, viikko sitten käytiin katselemassa maailman menoa paikallisen ostoskeskuksen pihamaalla ja tänään on tarkoitus mennä taas uudemman kerran. Lähinnä että Turo näkee autoja ja ihmisiä, jotka vain kulkevat ohi.

Katsekontaktia Turo haki jo oikeastaan itse heti alusta asti ja siitä olen sitä nyt palkkaillut. Vähän leikkimielistä seuraamista ollaan otettu ja istumisharjoituksia. Aijai, hieno harrastuskaveri siitä on tulossa =)

 

Meidän whippetit Schumi ja Senna ottivat Turon vastaan innoisaan (jopa hieman yli-innokkaastikin). Schumi osaa leikkiä Turon kanssa tosi nätisti ja ne myös tykkäävät nukkua "kasassa". Sennalla tahtoo leikit välillä kuumua liikaa ja leikkejä joutuu hieman valvomaan. Hugokin alkaa jo olla aikalailla sinut Turon kanssa. Alkuun piti pitää suurta hajurakoa, mutta nyt pentu saa jo tulla "iholle". Vielä se välillä meinaa örähdellä, ja pentu saa siitä vaan lisää virtaa.

Aurinkoista maaliskuun jatkoa!!

Lisää Turon kuvia löytyy täältä: picasaweb.google.com/Haukkuvaara

-Marika & koirat-