Heipparallaa piitkästä aikaa!

Meillä on nyt enemmän lunta kuin pitkään aikaan. Ihan mukavaa kyllä ja koiratkin tuntuu nauttivan täysin siemauksin lumessa juoksemisesta. Minä odottelen jo niitä aurinkoisia kevätpäiviä ja niiden mukanaan tuomaa piristysruisketta. Kaipuu kevääseen :)

Käytiin Sennan ja Schumin kanssa rokotuksilla. Eläinlääkäri tutki molemmat perusteellisesti ja terveen paperit saivat molemmat. Samalla kuunneltiin Sennan sydän ihan virallisesti ja tervehän se oli. Eli ei sivuääniä :) Jeejee! Eläinlääkäri meinaisi Sennulle vähän naureskella, se kun touhustelee niin kovasti, nenä ei ole hetkeäkään yhdessä kohti. Rokotusta se ei edes huomannut, ei kai kerinnyt huomaamaan. Mutta parempi kait niin, kuin että panikoisi tahi pelkäisi. Schumi vetelee rokotukset jo rutiinilla, vaikka meinasi se vähän toisen piikin aikaan vinkaista. Herkkänahkainen kun on.

Senna kävi puntarillakin, 17 kiloa! Härregyyyd. Saman verran kuin sumppi. Nyt vaan pitäis saada tuo kaikki massa muutettua lihakseksi, niin hyvä tulis. Löydettiin tuosta meidän naapuristosta muuten aivan ihana faaraokoira, saman ikäinen kuin Senna. Ja tulevat niin hyvin juttuun, aivan samanlaiset leikit!

Hugoa on meinannut taas tuo toinen jalka vaivata. Kankottuu ja varsinkin ylös noustessa sen huomaa. On nyt jonkin aikaa lepo-hoidossa, katsotaan auttaako. Hugekin tulee maaliskuussa 7 vuotta, pakostikin alkaa miettimään näitä "vanhuuden vaivoja" ja niiden lopullisuutta.

Ollaan menossa Sumpin ja Sennun kanssa seuraavaksi Tampereelle kv-näyttelyyn, siellä onkin vaivaiset 120 hippettiä. Hiphei, Saas nähä miten meitin käy... jännittää jo etukäteen.

 

Meidän komeus:

"Tulukaa jo..."

Schumikin välillä irrottelee!

Ja Sennu tekee sitä aina:

Ja sivuprofiilia:

 

 

*Marika & koissut*