Niin se vaan alkaa vuosi olla lopuillaan. Enää reilu viikko jouluun. Nopeasti tämä aika vierii.

Joulua tässä jo alkaa kovasti odottelemaan. Me körryytellään laumoinemme Pohjanmaalle jouluksi. Ihanaa päästä kunnolla rentoutumaan maaseudun rauhaan ja viettämään "oikeaa joulua" maalle suvun keskelle. Lahjat alkaa olla suurimmaksi osaksi jo hankittuna :) Sumpille ja Sennalle ostin jo etukäteen joululahjaksi uudet pannat ja Sennalle lisäksi uudet valjaat. Koirat varmaan näitä paljon arvostaa... ;D Mutta, superhienot näistä pannoista tuli, Sennalle vaihteeksi keltaista ja Schumille turkoosia. Aika hyvin värit niitä pukee. Sennalle sitten summanmutikassa valkkailin ralliruutukankaiset valjaat heijastimineen ja käsikahvoineen. Niistä tuli kyllä niin mageet että! Katseita nämä ainakin kääntää.

Hugokin alkaa olla kuntoutunut jo aikalailla täydellisesti. Moni on kysellyt Hugon kuulumisia ja kirjoittelenpa niitä nyt ihan tänne julkisesti luettavaksi. Eli kesäkuun alussa jalkaan tehtiin ristisiteen korvaava leikkaus TTA-menetelmällä, eli ns. uudella tekniikalla. RTG-kontorollikuvissa huomattiin yhden ruuvin lähteneen omille teilleen, joka poistettiin heinäkuussa. Samalla poistettiin lisää nivelrikkoa. Nyt leikkauksesta on siis kulunut puoli vuotta. Hugo on kuntoutunut erinomaisesti. Käyttää jalkaa jo täyttä häkää, astuu sillä normaalisti. Hugo lenkkeilee edelleen hihnassa, sillä haluamme vielä välttää nopeita liikkeitä ja pyrähdyksiä. Jalka kestää tunteroisen lenkin ilman jälkikäteen huomattavaa kinkkausta. Hugo "heittää" jalan edelleen sivulle istuessaan. En tiedä, jäikö tämä tavaksi leikkauksen jälkeisestä ajasta, jolloin jalka oli vielä kipeä. Tai sitten polveen on kehittynyt jo nivelrikkoa, joka tuntuu ikävältä, jos Hugo istuu ns. normaalisti, jalka suorassa. Hugo syö jatkuvasti Cartivet:ia, aika ajoin Rimadylliä kuuriluontoisesti, mikäli rasituksen jälkeen jalka huomattavan kipeä. Toivotaan, että Hugolla on vielä monta monituista vuotta jäljellä, eläkeläisenä tietenkin ;)

Tästä kuvasta huomaa, kuinka Hugo heittää tosiaan tuon jalkansa sivummalle:

 

Sennan kanssa oltiin lauantaina 12.12.2009 Helsingissä voittajanäyttelyssä. Tuomarina Jarmo Vuorinen.

"Oikeat rungon mittasuhteet, kuono-osa voisi olla hieman pidempi, oikein kannetut korvat, hyvä kaula, etukulmauksia voisi olla enemmän, hyvä runko ja ylälinja, oikein kulmautuneet takaraajat, liikkuu hyvin edestä ja takaa, sivuliikkeissä saisi olla enemmän ulottuvuutta"

JUN EH

Tulokseen olen erittäin tyytyväinen, tsao oli kova! Eritoten olen tyytyväinen jälleen kerran Sennan upeaan käytökseen. Se käyttyäytyy kuin ajatus, on iloinen ja rauhallinen, kertakaikkisen upea koira !!!

Kuvia näyttelyistä sekä uutukaisia kuvia kaikista koirista voi katsella täältä:

picasaweb.google.com/Haukkuvaara

 

Oikein rauhaisaa joulun aikaa kaikille ja onnea vuodelle 2010!