Moro,

Hengissä ollaan, vaikkei blogin päivitysten takia ehkä siltä näyttäisikään ;) Totaalinen laiskuus on iskenyt kotisivujen ja blogin päivittämiseen :/ Täytyy koittaa ryhdistäytyä.

Turon kanssa ollaan kuljettu tottis-, jälki- ja hakutreeneissä. Tottiksessa pentukurssi alkaa olla loppusuoralla, sunnuntaina on viimeinen kerta. Haussa ollaan vielä aika alkutekijöissä, makkararingillä ollaan aloiteltu. Jäljessä ollaan tehty makkararuutuja sekä suoria makkarajälkiä. Ihailtavan rauhallisesti ja tarkasti Turo jäljen ajaa =)

Turo on kasvanut tasaisesti, tällä hetkellä painoa on semmoiset 25 kiloa. Uhma- ja mörköikää odotan kauhunsekaisin tuntein :D

Sennan kanssa ollaan kunnostauduttu juoksurintamalla ja lauantaina olisi ihka ensimmäiset maastojuoksukisat. Saas nähdä, kuinka meitin käy. Ollaan treenailtu ainoastaan radalla, joten hieman jännittää, tajuaako se maastossa lähteä vieheen perään laisinkaan.. Jospa kuitenkin =) Sennan kanssa ollaan pidetty taukoa näyttelyistä ja seuraavat koitokset edessä vasta loppukesästä.

Nyt metsäilemään kera hirmuisen lauman.

Marika