Morjens!!

Onpas viimeisistä kunnon kuulumisista taas vierähtänyt aikaa... Nämä hienot ulkoiluilmat verottavat hieman sivujen päivitystä ja kuulumisten kirjoittelua. Samoin tuo reilun viikon päästä tapahtuva muutto vie aikaa kaikelta tärkeämmältä :D Pakko nimittäin hieman pakkaillakin aina välillä.

Ihan ensiksi täytyy mainostaa (jos joku ei vielä ole huomannut), että sivustomme ulkoasu on kokenut täydellisen uudistuksen. Suuret kiitokset Marille! Näistä sivuista tuli niiiiiin hienot :) Hänen tekemiään töitä voi käydä ihailemassa osoitteessa:  http://sakemanni.com/

Pääsiäinen vilahti ohitse aivan liian nopeasti. Ulkoiltua tuli paljon ja kävimme Schumin kanssa pyörähtämässä agility-treeneissäkin pyhien aikaan. Vedettiin ihan lyhkäset,reilun puolen tunnin treenit. Pujottelua uskaltauduin kokeilemaan ilman apunaruja ja yllätyin, kuinka hienosti se meni! Vielä tosin joutuu käyttämään omaa kättä ja makupalaa jonkin verran ohjauksessa. Keinua kokeiltiin ensimmäisen kerran ilman apuohjaajaa ja sekin sujui ongelmitta. Wautsi wau! Mitäs muuta... Valsaamista ja hyppyjä otettiin myös. Rakentelin myös sellaisen radan, jossa oli hyppyjä eri suuntiin ja putki radan lopussa. Sujui erinomaisesti. Oli kyllä niin kertakaikkisen upeat treenit, että wau :)

Nyt tosiaan tuo muutto painaa päälle ja vähän jänskättää, että miten tuo meidän pikku-herramme sen ottaa. Tämähän on ollut sille ainoa-oikea-koti tähän saakka. Hugolle nuo muutot eivät ole olleet mikään ongelma... se ei nimittäin ole vissiin huomannut koskaan koko muuttotapahtumaa! Uskon kyllä, että tuskinpa Schumikaan siitä mitään stressiä ottaa, sillä on muutoinkin niin rento ote elämään. Mutta minä en millään malttaisi odottaa, että pääsee laittamaan uutta kämppää. Ja sitä saunaa odotan eniten! Ja takapihaa! Ja ja ja... :D Voi vitsit, on se vaan mageeta kun saa vihdoin sitä omaa pihaa ja omaa rauhaa!

Tässä vielä muutama kuvatus meidän ukkeleista:

Schumilla "sekosi pää" pienellä hiekkakasalla...

507396.jpg

Ja tässä mennään..

507395.jpg

Hugo malttoi jopa hetken istahtaa ja poseerata :)

507401.jpg

Ja sitten vielä molemmat yhdessä... Siis tosi edustavina...

507399.jpg


Mukavaa huhtikuun jatkoa kaikille!

-Marika-