Hieman treeni- kuulumisiakin väliin ;)

Hugon jälkikausi avattiin eilen. Olen ollut hieman laiska tämän kevään aikana ja eka jälki meni näin myöhäseen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mutta tässä raporttia:

Pitkä metsäjälki, kuusi kepiä ja lopussa pallo. Maasto mäntykangasmetsää, paikoin korkeaa varpua eli aika haasteellinen aika ajoin. Aloitus sujui hyvin, nenä maassa, ajo tarkkaa. Eka keppi mulle käteen. JES! Toiselle ja kolmannelle kepille sama homma, tarkkaa työskentelyä, molemmat nousee. Sitten 90 asteen kulma, ajaa yli, pyörii ja pyörii, kunnes löytää suunnan. Jälki menee hetken vanhaa metsäautotietä pitkin, tässä hieman epätarkkuutta. Ajaa neljännen kepin yli. Pysäytän koiran ja keppi nousee. Taas 90 asteen kulma, ajaa paremmin kuin edellisen. Sitten alkaa korkea varpu, ajo menee epätarkaksi. Silti viides keppi nousee. Ajo jatkuu, edelleen varpua, paranee. Kuudennen kepin yli, pysäytän koiran, etsii, etsii ja löytää. Lähetys jäljelle, ajaa hyvin kunnes nenä nousee (haistaa ilmeisesti pallon). Ja voi sitä riemua kun rakas narupalo löytyy metästä! :) Eli hyvä aloitus tämän kesän jälkitreeneille!

Sitten Schumin agilitytreenit iltasella. Täytyy sanoa, että pieni tauko on tehnyt hyvää, koiralla on motivaatiota työskennellä. Otettiin kentän laidalla ensin seuraamista, luoksetuloa ja sivulla oloa, hyvin sujuu! Treenissä ympyränmuotoinen rata; 3 hyppyä ja putki. Tässä ei ongelmia! Vauhtiradassa pitkä rata, eteenmenon harjoittelua. Hypyt ja putket onnistuu, mutta eteen - käsky hukassa. Ei tajua, että palkka on maassa. Tätä täytyy palautella mieleen. Puomi ok, samoin A. Kepit sujuu apunarujen kanssa todella hyvin... Millonkahan sitä uskaltais kokeilla ilman naruja... ? Mukavaa oli, niin ohjaajalla kuin koiralla. Viikon päästä uusiksi :P

-M-