Heippa!

Pakkasmittari näyttää -26,4 ja whippetit kaivautuvat yhä syvemmälle peiton uumeniin. Lenkit ovat lyhentyneet ihan minimiin, todella lyhyisiin "pissilenkkeihin". Näillekin lyhkäsille ulkoilutuksille ne vuorataan haalareilla ja paksuilla talvimantteleilla. Töppösetkin hankittiin, mutta ne tipahtivat jaloista heti ulkoportailla, eivät siis pysy menossa mukana. Hugo sen sijaan viihtyisi ulkona hieman pidempäänkin, mutta olen huomannut että kylmä ottaa leikattuun polveen helposti ja sen jälkeen meinaa könkkäillä jalalla. Eli hirmuisesti ei uskalla Hugoakaan pitkiä aikoja ulkona pitää...  Meidän elämä menee siis tällä hetkellä pitkälti telkkua katsellen ja takan lämmössä lämmitellen. :) Mukavaa sekin, välillä!

Laittelin tuossa juuri Sennan maastojuoksu-kilpailukirjan hakuun, josko päästäisiin kesällä jo kisailemaan. Sennalle kävi muuten eräs neitonenkin tuossa joulun alla kylässä, joten pikku-Sennoja ehkä odotettavissa. Tästä lisää infoa, kunhan asiat varmistuu ;)

Sain uutukaisia kuvia Rosasta (Jagodas J-pentue) ja täytyypä sanoa, että aikas mukavalta pakkaukselta vaikuttaa, vai mitäs sanotte? ;)  Ikää tosin vasta 5kk.  Kiitos Pirjolle kuvista! :)

Mukavaa alkanutta vuotta!

Talvisin terveisin, Marika ja hurtat