Heips!

Jopas tämä aikaa taas etenee turhan joutuin.  Tuntuu, että tämäkin vuosi alkaa olla jo kohta paketissa... Yksi syy miksi aika tuntuu juoksevan liian nopeaa, on varmaankin se, että opinnäytetyön pitäisi alkaa olla tässä vaiheessa jo hyvällä mallilla. Mutta mitäs, täällä sitä vaan netissä kirjotellaan blogia... :D No ehkä se tästä vielä sutviintuu ...

Ilmat on olleet todella vaihtelevia, välillä on käyty pakkasen puolella ja saatu kuurapeite maahan, välillä taas ollaan  reilusti plussan puolella ja vettä satelee. Mun puolesta maa saisi jo jäätyä, niin loppuisi tuo "raparalli". Ei jaksa enää pyyhkiä koirilta tassuja jokaisen ulkoilureissun jälkeen :D

Koirarintamalle ei oikeastaan kuulu mitään uutta, eli samaa rataa elellään. Ollaan tosin siirrytty nyt metsälenkkeihin peltolenkkien sijaan. Metsiinkin uskaltaa nyt jo mennä, kun siellä ei enää hiippaile punaliiveihin sonnustuneita ukkeleita pyssyjen kanssa, heh! Saapahan koiratkin vähän erilaista liikuntaa, kun juoksentelevat hieman vaihtelevimmissa maastoissa. Ja kummasti muuten aika rientää tuolla metikössä tarpoessa, tunti vilhataa ihan tosta vaan.

Hugon kanssa ollaan tottisteltu ja otettu metässä myös pienimuotoista esineruutua. Hyvinhän tuolla esineet nousee, vaikka edelleenkin tahtoo aina aluksi juosta sen kuuluisan dobberikierroksen :D Mutta pääasia, että kivaa on!

Schumin kanssa oltiin eilen agiliidossa. Toissakertainen jäikin väliin vaihteeksi kyytiongelmien takia :/ Harmittaa, kun on jäänyt nyt aika monta kertaa välistä...

 Mutta eiliseen siis. Meillä oli pätkä kisaradasta. Rataa otettiin kahdessa osassa. Aluksi :
hyppy + hyppy + A-este + (valssi) + hyppy + hyppy + putki

Lähdettiin koiran kanssa yhtämatkaa (sekä yhtämatkaa, että jättämistä piti kokeilla). Ekalla kerralla meinasi puhaltaa toisesta hypystä suoraan Aalle, kun toinen hyppy oli kohtisuoraan ekaa hyppyä ajatellen. Sain kuitenkin käännytettyä. Aalla ei ongelmaa, kontaktit kunnossa. Kerkesin tekemään hyvin valssin. Sitten kaksi hyppyä, ei ongelmia. Putki oli 90 asteen kulmassa ja taas teki aluksi topit suulle, mutta sain onneksi  houkuteltua putkeen.

Toisella kertaa molemmat alun hypyt onnistui hyvin, samoin A-este. Taas valssailtiin ja sitten hypyt ja heittämällä putkeen. GRRREAT :)

Toinen osio muodostui putkesta, kepeistä, muurista, hypystä ja putkesta. Meillä menee vielä kepit apunaruilla, joten aloitimme muurista. Ja siinä tulikin sitten se ongelma. Muuri ja hyppy olivat melkeen vierekkäin, eli koiran piti kääntyä periaatteessa täyskäännöksellä takaisin muurin jälkeen hypylle. Mutta, schumi on niin äärettömän nopea, että sillä meni muurin jälkeen aina pitkäksi, eli ei kerennyt kääntyä hypylle vaan kiersi hyppyesteen:D Otettiin sitten välistävetoja eli heti muurin jälkeen painokas TÄÄLLÄ, että sain koiran kääntymään. Sitten alkoi onnistumaan nuo kahden hypyn yhdistelmätkin, kun sain koiran huomion niin, että nokka näytti oikeaan suuntaan. Ohjaajan kanssa naureskeltiin, kun scumihan on tavallisesti niin kiinni minussa ja sitä on vaikea saada irtautumaan kauas, mutta tuossa menikin sitten päinvastaisesti :D Noh, pääasia että saatiin onnistumaan ja tällaisia pitää sitten jatkossa harjoitella.

Tässä vielä lopuksi muutama kuva metsälenkiltä:

Mister Komee kahteloo pikkumiehen menoja:
1040310.jpg

Mister komee lähikuvassa:
1040314.jpg

Kukkulan kuningas:

1040318.jpg

Ja lopuksi kuva-arvoitus, etsi kuvasta koira :D
Ei vaan, löydettiin keskeltä mettää kaks tommosta isoo kalliolohkaretta .. Näille laakeille seuduille nuo on kuulkaas aika erikoisia ;)
1040320.jpg

Talven odottelua kaikille!

Kuupojengi