Hyvää alkanutta vuotta 2008 !!!

Onpas aikaa taas päässy vierähtämään sitten viime kirjoituksen. Joulu vilahti ohitse silmänräpäyksessä. Aatto-iltana me kaksijalkaiset kävimme sukuloimassa ja koirat joutuivat jäämään hetkeksi kaksisteen. Sitten kun yömyöhään palailimme, koirat olivat aika vauhdissaan mukanamme tuomista paketeista :D Hugo ei voinut millään käsittää, että kaikki paketit eivät suinkaan olleet hänelle. Molemmille poitsuille oli isot puruluut ja Hugo suoriutuikin paketin avaamisesta aika ripeesti. Schumi tarvitsi hieman apuja aloittamisessa, mutta omin avuin se sai kuin saikin sen luunsa sieltä paperista :D Muutoin joulunpyhät kuluivatkin lepäillen ja metsässä koirien kanssa samoillen. Ihanan rentouttavaa!!

Uutena vuotena tasan kello 18.00 alkoi pihamaalla ihan älytön pauke ja rytke. Niin kuin ois sotatantereella ollut. Hugo meinas vähän hätkähtää ekoja paukkeita, laitoin radiota isommalle niin hätkähtelyt jäi aika lyhyeen. Schumi ei välittänyt sitten niin yhtikäs mitään. Ulkonakin, kun käveltiin autolle, se vain katseli kaikessa rauhassa taivaalle raketteja :)

Kuvia mulla nyt ei valitettavasti ole, unohdan aina ostaa pattereita kaupasta :( Jospa mä niitä joskus muistaisin ostella.

Marika & Co.