Kesä menee hurrrjaa vauhtia, kohta on jo juhannus. Mulla meneekin juhannus vaihteeksi töiden merkeissä, hyvä vaan, säästyypähän rahat :D

Viikonloppuna "isäntäväki" oli hurvittelemassa Tampereella saunaopenissa ja koirat olivat anoppilassa hoidossa. Hoitoviikonloppu oli mennyt hyvin, Hugohan on aina innosta soikeana, kun pääsee jölkyttelemään omalle isolle pihalle. Hugo ei enää pitkään aikaan ole edes ikävöinyt siellä ollessaan, kait se tietää, että kyllä ne mut täältä joskus hakee:D Schumi oli ensimmäisenä iltana kytännyt kaikki ohi menevät autot, mutta ekan illan jälkeen oli tyytynyt kohtaloonsa. Ja voi sitä riemua, kun mentiin hakemaan :)

Meillä on sumpin kanssa jäänyt nyt agitreenit jo kahdesti väliin, mun töiden takia. Hitsit, kun työ haittaa harrastamista! Ajatelin kyllä, että voisi käydä nyt viikonloppuna vetämässä omat treenit, ettei ihan kokonaan pääse unohtumaan.

TOKOa ollaan treenailtu aina lenkkien lomassa. Siis kumpaisenkin kanssa. Hugon kanssa eteenmenoa ja perusliikkeitä. Sumpin kanssa ollaan pikku hiljaa vaikeutettu seuraamista, siis käännöksillä. Luoksetulo on nyt loksahtanut paikalleen, eli istuu eteen oma-aloitteisesti. Tosin ei kovin tiivisti, mutta se armahdettakoon. Seuraamista tarjoaa lenkillä jo oma-aloitteisesti :) Paikallaoloa ollaan myös harjoiteltu, se on sumpin mielestä aivan ÄÄRETTÖMÄN tylsää... Mutta onnistuu siis jo.

Laittelenpa tänne päiväkirjaan noita uusia kuvia koirista, koska en edelleenkään pääse päivittämään kotisivuja. Kuvia onkin kertynyt aika kiitettävästi, tässä muutama:

poseerausta pellolla, on se vaan nätti ;) :

662099.jpg

valjaat vähän repsottaa :D

662090.jpg

sivusta:

662093.jpg

ja edestä:
662084.jpg

kallioitakin löytyy:

662082.jpg

BESTIKSET:

662081.jpg

Kyttäystä:
662087.jpg

Tulisitko jo? :

662096.jpg

Ja loppuun vielä kuva-arvoitus, MIKÄ ELÄIN KUVASSA? :P

662075.jpg

Kesän jatkoja kaikille tasapuolisesti!

Ja Daimille Sumpilta spesiaaliterkut!

-Marika-