Moikkamoi!

Pitkästä aikaa jos tännekin vähän kirjuuttelis. Lomat on lusittu ja palailtu takaisin "sorvin ääreen". Olisin kyllä mielelläni vielä jatkanut lomailua, varsinkin kun niistä mun muutamasta vaparista osa meni vielä kaiken kukkuraksi sairasteluun :( Mutta ei auta itku markkinoilla.

Uusi vuosi meni rauhallisesti ja mukavasti. Vähän tietty jänskätti, miten Senna mahtaa suhtautua ensimmäiseen uuteen vuoteensa ja räiskeeseen. Lähdettiin käymään Sennan kanssa kävelyllä siinä yhdeksän - kymmenen aikoihin, kun ajattelin, että josko silloin olisi vielä suht rauhallista. Ja ketun marjat, het kun päästiin etuovesta kartanolle alkoi semmonen pauke ja ryske että.. Senna seuraili parit ekat ilotulitteet taivaalta, häntä ei laskennut tippaakaan. Ja sen jälkeen mentiin ihan normaalisti, paukuttelu ja välähtely ei haitannut yhtään. Ihana koira! Schumikaanhan ei ole koskaan välittänyt mitään mistään paukkeista tai ilotulitteista, ja sitä tosin ounastelin Sennustakin, mutta kun eihän sitä koskaan tiedä, ennen kuin kohdalle sattuu. Mutta hyvä näin, olen erittäin tyytyväinen!

Hugo otti ilotulitteet ihmeen rauhallisesti. Sehän on aikasemmin meinannut stressailla kovastikin, viime  uutena vuotenakin se tärisi keittiön pöydän alla. Nyt meillä soi sisällä melko isolla rauhallinen musiikki, mutta kyllä ne jytskähdykset silti sieltä musiikin läpi kuuluivat. Mutta hugo ei tärissyt eikä stressannut muutenkaan yhtään, oli kyllä todella ihmeellisestä ja itsellä helpottunut olo. Ulkona tosin huomasin, kun käytiin nospaan pissillä, että kyllä sillä hirveä kiirus olis sisälle.

Tilailin Sumpille ja Sennulle aivan ihanat uudet nahkaiset vinttaripannat finngreyltä. Ajattelin investoida ihan kunnon nahkapannat ja tuolla solkikiinnityksellä, niin pysyvät Sennallakin menossa mukana. On nää vaan kyllä eri-tyylikkäät!!





Ja sitten tosiaan teetin vielä poijille lämpöset talvinutut luotto-ompelijallamme, Saastamoisen Annella. Sennallahan on tapana makoilla lenkillä lumihangessa(!) ja jotenkin tuntuu itsestä pahalle, kun sillä on ollut sellainen alhaalta avoin viitta päällänsä... Joten näissä on nyt sitten ihan mahakappaleet ;) Ja kiinnittäkää huomiota hauskoihin heijasteisiin!





Tämä vuosi tuo tullessaan ainakin paaaaljon näyttelyitä ja kesällä juoksuharkkoja. Alkuvuodesta suunnitelmissa ainakin Turku kv, Kaarina ryhmis ja Tampereen kv. Kesällä sitten sampoillaan vähän siellä sun täällä. Tämä vuosi tuo tullessaan myös erittäin mielenkiintoisia suunnitelmia ja yllätyksiä, niistä lähemmin sitten , kun ovat ajankohtaisia ;)

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

Tässä lopuksi vielä muutama kuva:

Schumin TOSI tyylikäs haalari;



Kerrospukeutuminen on in:


Senna tyylikkäänä ;D


Trio vauhdissa:



Ja taas mennään!!



Täällä on jotain todella mielenkiintosta ...




Meilläkin on lunta!


Sumppi poseeraa :)



Ja lenkin jälkeen on kiva kytätä naapureita! Naapurikyttääjistä päivää:






Terkuin, Marika ja koirat