Ajateltiin mennä totuttamaan Sennaa muihin koiriin ja katselemaan vähän ensimmäistä näyttelytilannetta leikkimieliseen koiranäyttelyyn, Iittalaan. Paikalla oli koiria sankoin joukoin eli sen puoleen saatiin kyllä tosi hyvää kokemusta tulevia, virallisia koitoksia varten. 

Olin ihan yllättynyt, miten lunkisti Senna otti koko päivän ja esiintyi kehässä tosi hienosti. Antoi tuomarin katsoa hampaat kiemurtelematta ja jaksoi seistä töröttää tosi pitkiäkin aikoja hievahtamatta. Pentuluokassa pentuja oli kaiken kaikkiaan 34 kappaletta. Senna sai pariarvostelussa punaisen nauhan ja punaisten kehässä pääsi neljän parhaan joukkoon. Sitten alkoikin jännääminen, mille sijalle tuomari Sennan sijoittaa. Olin kuin puulla päähän lyöty, kun tajusin, että Senna voitti koko pentuluokan! Pääsimme siis Best in Show-kehään. Loppukilpailussa oli 6 koiraa ja yhtäkkiä huomasin, että meitä oli enää kaksi koirakkoa jäljellä, muut oli jo sijoitettu. Senna ylsi hienosti BEST IN SHOW-kisassa TOISEKSI!! Hän oli siis näyttelyn toiseksi kaunein koira. Wautsiwau!! Olen kyllä pikku-pojasta niiiin ylpeä!

Kotiin viemiseksi saimme ison kasan hienoja palkintoja, mm. hyppytelineen, iittalan astioita, Hills`in repun ja juoma-astian, puruluita, makupaloja sekä hienon ruusukkeen ja pokaalin! Tästä on hyvä jatkaa.

-Marika-