Ettei menisi vallan whippet-painotteiseksi tämä meitin blogi, niin laitellaas välillä meidän toipilaankin kuulumisia.

Eli kaikki sai alkunsa kevättalvella 2009. Huomasimme, että aina kovan rasituksen jälkeen Hugo alkoi ontumaan toista takajalkaansa. Jonkin ajan kuluttua tätä ontumista alkoi ilmaantua myös levosta liikkeelle lähtiessä. Eläinlääkärille rtg-kuviin ja kuvat paljastivat, että vasemmassa polvessa mediaalimeniski ja patellassa nivelrikkomuutoksia.

Hugon polvi leikattiin TTA-menetelmällä kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Poistettiin mediaalimeniski, patellaurasta ja patellasta nivelrikkomuutoksia. Tehtiin TTA-menetelmällä eturistisiteen korvaava leikkaus.

Täytyy myömtää, että tippa tuli linssiin, kun mentiin hakemaan poitsua kotiin leikkauspäivän jälkeen. Hugo makasi vällyjen alla säpäshdellen kauluri päässään ja kieli poskella, vielä nukutuksessa. Kamala näky. Sitä mietti, että tuosta jos se selviää ja jos siitä vielä tulee oma itsensä, niin voisiko parempaa olla...

Hugo nukkui vielä kotonakin muutaman tunnin. Iltasella se "heräsi", makoili edelleen ja valitti kovin. Yön valvoin Hugon vierellä eteisen lattialla. Aamulla kaikki alkoi jo hieman helpottamaan.

Haavasiteen se on antanut olla aikalailla rauhassa. Kipulaastari poistettiin rinnasta tänään ja heti huomasi, että laaastarin vaikutus on lakannut, koska jalka oli arka. Mutta päivä kerrallaan ja parempaa kohti ollaan menossa.Jalka edelleen hieman mustelmilla ja nesteestä turvoksissa.

 

Tässä Hugen jalka 3 päivää leikkauksesta:

1244316177_img-d41d8cd98f00b204e9800998e