Hieman ""väliaikatietoja"" eilisistä agitreeneistä.

Ilma sattui olemaan taas todella lämmin ja se näkyi koirankin suorituksisssa (varsinkin loppupuoliskolla). Otettiin aluksi rataa, jossa puomi + hyppy + hyppy + putki + hyppy + hyppy + hyppy + puomi. Koira toimi erinomaisesti. Puomilla kontaktit kunnossa. Takaisin päin tultaessa ei mennyt "putkiloukkoon" vaan sain ohjattua hyvin hypylle. No problem siis ;D

Toinen rata; rengas, A-este, pussi, hyppy, putki, hyppy, hyppy, hyppy, hyppy. Alkurata ok eli rengas onnistui, samoin A-este. A:lla kontaktit ok. Pussilla käytimme vielä apuohjaajaa raottamassa pussin suuta, ja se menikin ihan ok. Loppurata olikin sitten täysi fiasko, HEH! Koira teki taas topit putken suulle. Yritin pari kertaa, ei. Nakkasin makaran palan putkeen ja sitten meni. Sitten oiskin ollu hyppy seuraavana, mutta jätkä menikin sitten sitä putkea noin niin kuin yksikseen muutamaan otteeseen :D No hyvähän se on että menee ;D Että tämmöstä tällä kertaa. Lopuksi otettiin vielä keppejä ja niissä huomasi jo edistystä!

Olen vetänyt nyt kesän treeneistä sellaisen johtopäätöksen, että välillä koira toimii kuin UNELMA ja tuntuu lukevan mun ajatukset. Välillä taas... nätisti sanottuna haistattaa mulle närhen m***t :D Eli aika ajoin sillä tuntuu olevan just tuollaisia omia aivoituksia, joista tuo elinen putkihässäkkäkin on hyvä esimerkki. Eli se saattaa tehä topit jollekin esteellä mutta jonkin ajan kuluttua se sitten pomppii niitä kuin ennekin... Hohhoijaa. Mutta tätä kait se on tämä treenaminen, eikä tietenkään voi olettaa eikä odottaa, että koira toimisi kuin ajatus kaikissa tilanteissa... Muutenhan sitä oltaisiin jo kovaa kyytiä kisaamassa. Ja saapahan treenikaveritkin välillä nauraa, kun tuo meidän sumppi tekee omia kuvioitaan ;)

Jes, mutta näillä mennään.

-Marika-

Ps. Sumpin "jalka" on parantunut erinomaisesti, joten taidettiin säästyä tulehdukselta. Hope so, ainakin :)