Pikaiset kuulumiset :)

Oltiin lomailemassa pidennetyn viikonlopun verran Pohjois-Pohjanmaalla. Samalla hörpittiin myös meikäläisen valmistujais-kaffet :D Reissu meni todella hienosti, niin kuin vähän Sennan osalta nimittäin ounastelinkin. Reissun päälle lähdettyämme se aluksi meinasi vähän touhustella autossa, mutta onneksi sitä kesti vain puolisko tunnin ja sitten asettui nukkumaan. Ja niin koko jengi kuorsasi semmoset rapiat 400 kilsaa kohti pohjoista. Sää vaihtui matkan varrella aika radikaalisti. Meiltä lähdettiin kesävermeissä ja mittari näytti 24 astetta. Pysähdyttiin Toholammilla, jossa saikin vetää vaatetta enempi ylle, sillä asteita oli enää 12... HYRRR. Senna oli kyllä kaikissa kyläpaikoissa kuin kotonaan, mitäpä sitä turhia ressailemaan.

Sitten hieman ikävämpiäkin uutisia... Käytiin näytillä eläinlääkärissä, kun Hugolla on jo pidemmän aikaa ollut sellainen pienen pieni patti rinnassa. Seuraillaan nyt tilannetta, että lähteekö se patti siitä kasvamaan tai alkaako muuten vaivaamaan. Sydän ja keuhkot kuulostivat papparoisella ainakin olevan kunnossa.

Niin joo, ja saatiin aivan todella hienot uutukaiset kotisivut, jossa Sennakin pääsee loistamaan. Kiitokset Taijalle (www.setteri.com) upeasta työstä!!

Ja kaikista vielä loppuun vähän fotoja:

Huge patsastelee pohjanmaalla:
1804637.jpg

Sumppi malttoi hetken olla paikalla:
1804635.jpg

Bestikset:
1804623.jpg

Senna, syötävän suloinen:
1804630.jpg1804629.jpg

1804632.jpg

Pakko laittaa vielä lopuksi... siis katsokaa mitä ilmeitä :D

1804625.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Marika