Hellou,

Koirat voivat hyvin. Sennakin on jo ehkä aavistuksen rauhoittunut siitä, mitä se ekoina päivinä oli ;D Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis löytyy tältä jätkältä edelleenkin! Ja kovapäinen se on, TODELLAKIN! Toisaalta olen iloinen siitä, että pennulta löytyy omaa tahtoa noin paljon, mutta välillä tosin täytyy laskea hitaasti kymmeneen ... (tai siis sataan) ;D Mutta on se vaan mukava, kun on pentu jälleen talossa. Päivääkään en pois vaihtaisi.

Mulla oli tosiaan juhannusviikolla sopivasti hieman "mammalomaa" niin kerkesi touhuilemaan pennun kanssa ja opettamaan myös vähän "talon tavoille". Onneksi avokilla jatkuu vielä kesis, joten ei tarvi jättää pentua vielä pitkäksi päiväksi yksin. Pieniä hetkiä se on jo yksinoloa opetellutkin, eikä näyttäisi mitään probleemaa olevankaan. Lenkilläkin se oli jo pienen hetken eräänä päivänä mukana ja meno oli sen mukaista:

1673593.jpg

Vietimme hieman ...kröhöm.. erilaisemman juhannuksen ja kävimme yhtenä päivänä katsastamassa Hämeenlinnan linnan. Olipa muuten hieno paikka, enpä ole tiennyt että Suomestakin löytyy noin kaunis linna ja niin älyttömän kauniilla paikalla. Mukana oli vauhtikaksikko Schumi & Senna ja retki toimi samalla myös Sennan sosiaalistamisretkenä. Hihnassa se saa vielä aika ajoin jotain ihme spurtteja ja hepuleita, mutta muuten kävelee jo ihan nätisti hihnassa. Ja muista koirista tahi ihmisistähän tämä ei juuri perusta, mitä nyt pitäis tietty päästä moikkaileen kaikkia vastaantulijoita. Eräs mummeli kehui Sennan niin maasta taivaisiin, että olin itsekin ihan pyörällä päästä. Sanoi että harvoin näkee noin kauniita koiria! Minun kaunis Senna! :)

1673499.jpg

1673520.jpg

1673494.jpg

1673503.jpg

Lisää kuvia löytyy gallerioista!


Marika & haukut