Ihanaa, joulu on vihdoin täällä :) Sain töistä tähän joulun ja uuden vuoden välimaastoon viikon verran vapaata. Tekee kyllä kieltämättä hyvää! Saa kerrankin touhuilla koirien kanssa ilman kiirettä :) Tosin mulle kävi hieman "hassusti" heti viimeisen työpäivän jälkeen, kun sairastuin ja aatto meni kuumeen kourissa. Mutta ehkä tämä tästä alkaa helpottamaan.

Joulun seutu onkin mennyt ihan rentoutuessa ja lenkkeillessä. Ja tietysti - syödessä. Koiratkin on varmaan olleet ihmeissään, kun lauman ihmispuoliset jäsenet ovat vaan löhöneet kotona, eivätkä ole lähteneet töihin laisinkaan ;D Laitettiin tosiaan kuusi aaton aattona ja hieman jännitti, että mahtaako se enää olla pystyssä aattona. Mutta ihmeesti Sennakin on se antanut olla rauhassa, mitä nyt parit pallot on käynyt varastamassa.

Alla pari jouluista poseerauskuvaa:

Sennalla meni jo usko, josko mamma saa koskaan otettua mieleistään kuvaa ja uni alkoi jo hiipimään pienelle:


2173776.jpg

Sumppi ja Sennu:

2173775.jpg

Tooosi edustava otos:

2173774.jpg

Aattona sitten pukki oli jättänyt lahjat verannalle käymättä meillä, höh. Mutta pääasia, että poijjat saivat lahjoja.

Hugo avaa pakettinsa jo kuuden joulun tuomalla kokemuksella:

2173777.jpg

Myös Senna oivalsi heti, mitä paketille pitää tehdä:

2173779.jpg

Sumppi näyttää mallia:

2173778.jpg

Ja tämmösetkin pukki meille toi! :

2173780.jpg

2173781.jpg

Christmas time:
Finally, Christmas is here! Long-awaitted, "christmas-holiday". I did get a week free from my job. It is so nice just to be with dogs and do some long walks to forrest. And of course, eat some christmas food. I dont know anything better.

We did bring a christmas tree to our living room. I was excited, if there was any tree at the next morning :D But there it was and even Senna has left it alone. Altought he has been stealing couple of accessories :D At the christam eve, santa did leave our presents to verandah :( But main point is, that doggies did get their own packets. And Senna did open his packet like he has always been opened them :) So nice!


Mukavaa joulun aikaa kaikille!

Marika ja poijjaat